Bli medlem

Bli en del av Åmål Handel

Som medlem i Åmål Handel blir du en del av köpmannaföreningen och en av 62 andra medlemmar. Det innebär att bland annat att du får förmånliga priser vid sammanslagna annonseringar, vid event blir du alltid tillfrågad att vara med och delta på något sätt och du har möjlighet att både ta emot och sälja våra presentkort som kan bli en extra inkomstkälla för din verksamhet.

Vad har jag som medlem för åtaganden?

Inga alls faktiskt. Men, varje år hålls två årsmöten som man gärna får vara med och delta i. Här får du möjlighet att uttrycka dina åsikter, önskemål och helt enkelt vara med och påverka vad Åmål Handel gör.

Så blir du medlem

Är du intresserad av att bli medlem? Kontakta vår ordförande Sara Träff eller vår kassör Roar Strömheim.

Porträtt av Sara Träff
Sara Träff
Ordförande

Som ordförande i Åmål handel så brinner jag lite extra för vår fantastiska stad. Vi är den lilla staden med det stora utbudet och det är något som jag är extra stolt över.

070-386 52 63info@amalhandel.se
Porträtt av Roar Strömheim
Roar Strömheim
Kassör

“Jag kom till Åmål 2006 och har varit med i styrelsen för Åmål Handel sedan 2009. Jag var tidigare ordförande men är sedan förra året kassör. Åmål Handel har en god ekonomi som öppnar upp för de insatser vi vill göra och vi har ett nära samarbete med Åmåls kommun, vilket har varit viktigt för både utvecklingen av Åmål Handel och för mig personligen.”

070-753 19 85ekonomi@amalhandel.se