Tillbaka till alla medlemmar

Synoptik

Öppettider

Måndag – Fredag:
09.30 – 18.00

Lördag:
10.00 – 14.00

Söndag:
Stängt

Adress

Kungsgatan 11

662 31 Åmål

Välkommen in! 

På Synoptik hjälper vi dig att hitta rätt glasögon, solglasögon eller kontaktlinser för just dina behov och önskemål.

Glasögon All-Inclusive är ett smartare och bekvämare sätt att ha glasögon. Välj minst två par glasögon för att fylla dina olika behov, vare sig det är läsglasögon, solglasögon med styrka eller ett par progressiva glasögon. Självklart ingår all service, från synundersökningar och Synoptiks otursskydd till fria glasbyten på alla glas om din syn förändras.

Hos Synoptik kan du abonnera påLinser All-Inclusive vilket är perfekt för dig som vill få linserna levererade direkt hem i brevlådan och för dig som vill ha en kontinuerlig kontakt med din optiker - samtidigt som du får en lång rad med andra fördelar.

Synoptiks utökade synundersökning Syna Ögat™ visar ingående hur ditt öga mår och ger oss en chans att upptäcka om något avviker från det normala. Syna Ögat™ omfattar förutom en ordinarie synundersökning även fotografering av ögonbotten, tryckmätning och synfältsmätning.

Hos Synoptik finner du ett stort sortiment av sol- och glasögonbågar från många välkända märken.

Du hittar även de tillbehör du behöver, så som ögondroppar, ögonmask, tvättservetter, linsvätska, kontaktlinsetui, putsdukar och putsmedel.

Vi utför även synprövning för körkort.

Varmt välkommen till oss på synundersökning för både glasögon och kontaktlinser

Tar emot presentkort
Säljer presentkort
Parkeringsbricka finns